Здравеите. Ште си копувам кола и Alfa romeo 145 ми хвана окото , но в същото време нямам никакъв поглед върхо Alfa romeo. Та интересуваме подръжката на тази кола ,цената на частите спрямо другите коли от този клас,надежнили са и сякакво друго мнение за този автомобил. Благодаря на всички предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля даите мнение за Alfa romeo 145
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Отвори търсачката и ще видиш колко много е били посано по темата, която те интересува_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
-
Ахаха, ALFA CORSE, много му помогна
По темата:
Тук има Технически характеристики на моделите 86-04
Ремонти и подобрения по Алфа 145/6 - с цени
Наслука.Alfa Romeo 33 1.7 i.e. '89
Comment
-
Първоначално публикувано от The ProfessorАхаха, ALFA CORSE, много му помогна
По темата:
Тук има Технически характеристики на моделите 86-04
Ремонти и подобрения по Алфа 145/6 - с цени
Наслука.
За техническите харектеристики. Според мен, не са мерило при копуване на автомобил 2-ра ръка. Дали била 110 или 115 коня дали харчела 8 или 9 или 10 по книжка. Тези цифри за нови коли са спорни да не говорим за Н-та ръка.
Мето мнение относно 145: Много красива, много върви, подръжка не излиза ефтино. Кола за фенове на марката. (сега като прочетох що неща е сменил Вальо и колко пари е дал за таз кола... силно се надям да е прецедент това )
Сега сериозно. Това лято бая обикалях по авто къщите и доста коли видях и във Варна и в София. Като цяло 145-те не се срещат често, кола от германия внесена аз не видях (къде го дават тия незнам) сички носят от италия. 145-ците който гледах всички до една бяха със доста забележки по външния вид (изпочупени огледала, хелогени, стопове, мигачи), от вътре също повечето изллеждаха зле (изпочупени копчета и врътки, сериозно скърцащи друнчши кори и пласмаси, издрани табла ...).
Така преди някои да ме набеди че само лошото казвам. Еми маи е тъй но алфа в България явно много трудно се намира читава.
Ако ще търсиш алфа:
Това е кола със спортен дух. Е неможем да кажем спортна марка но определно никои пенсионер не би си купил кола на 100-120 коня да ходи на пазар с нея. Колата е карана 100% от некво райсарче уркана жестоко. Ако е от италя смятаи че 80% даже и маслото не е смениял никога! това последното не се отнася само за алфите ...
Но всичко това да не те плаши дето съм го написал като критика, защото за френските коли колко още мога на напиша ще се хванеш на главата. За немксите няма да коментирам марките само ще кажа тез които са достъпни са апсолютни кенефи, а тез тето са хубави не си знаят парите .... (м**** им немци).
И преди някои да е казал кола по външен вид не се избира да отговоря: Аз несъм майстор мога да забележа само фрапиращи неща, като глолям (неоправен добре) удар, по двигареля мога само да огледам за масло и да се услушам за страни шумове. Всичко останало го казват майсторите като идеш на диагностика/преглед.Само да си взема афлата и ставам невидим ....
Comment
-
На Вальо заради писанията му в темата за ремонтите трябва бан да му сложим, сигурно е отказал поне 100 човека от купуване на Алфа. хахахахаAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
[quote=santo_traficante]Първоначално публикувано от "pr_00f":3eaolke4На Вальо заради писанията му в темата за ремонтите трябва бан да му сложим, сигурно е отказал поне 100 човека от купуване на Алфа. хахахаха[/quote:3eaolke4]
И аз бая се стреснах, но си викам "едва ли е чак толкова" , и се оказа доста по-малък списъка от неговия, засегаАлфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fНа Вальо заради писанията му в темата за ремонтите трябва бан да му сложим, сигурно е отказал поне 100 човека от купуване на Алфа. хахахаха
даже Вальо требе да го черпиме
оти народа като се отказва и пазара на Алфите
става по-малък и цените падааат ... поради малкия
интерес към "талянските бангии"
тфа за мен е екстра ... примерноAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment